in

Hagymás kacsamáj

Hozzávalók: 60 dkg kacsamáj 8 dkg vöröshagyma őrölt fekete bors majoránna köménymag 4 dkg kacsazsír só Elkészítése: A kacsamájat megtisztítjuk, megmossuk, vastagabb szeletekre vágjuk, vagy akár egészben is hagyhatjuk. Meghintjük őrölt fekete borssal, majoránnával, köménymaggal. Kevés zsíron megsütjük a májat, majd kivéve a zsírból félretesszük. A visszamaradt zsíron aranysárgára pirítjuk a karikára vágott hagymát. A […]

A Hagymás kacsamáj bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/szarnyas/hagymas-kacsamaj/

Stohl András pert nyert a volt börtöne ellen

Szepesi Niki már senkinek sem kell?