in

Hagymaleves

Hozzávalók: 3 fej hagyma apróra vágva 1 szál póréhagyma apróra vágva 2 gerezd fokhagyma átnyomva kevés snidling néhány babérlevél 1 csipet só, és bors ízlés szerint szerecsendió 200 g főzőtejszín kevés liszt, vagy keményítő Elkészítése: Kevés zsiradékon a hagymát dinsztelem, kicsit később a pórét, és a fokhagymát is hozzáadom. Megsózom. Felöntöm vízzel, megborsozom, szerecsendiót reszelek […]

A Hagymaleves bejegyzés először a Receptneked.hu ( Korábban olcso-receptek.hu) jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/levesek/hagymaleves-2/

Csirkemell sonkával, fokhagymás krémsajttal töltve

A segítőkészség még nem halt ki az emberekből!