in

Gyerekvilág élményhétvége – Az Őszi Gyereknap 2014.

oszigyereknap

Gyerekvilág Élményhétvége
Az Őszi Gyereknap
2014. november 14-16.

Kalandok, élmények és álmaid karácsonyi ajándékai!

Az őszi-téli időszak legnagyobb családi- és gyerekrendezvényén több, mint 100 helyszíni, ingyenes program várja a látogatókat. A legújabb játékok, a gyerek TV csatornák sztárjai, edukációs programok a környezettudatosság és az egészséges életmód jegyében, helyszíni tehetségkutató programok, tudás szintfelmérők, játszóházak, kézműves műhely, konzolos játékok, az Utazó Planetárium és rengeteg érdekes program vár Titeket.

Gyerekek, gyertek Gyerekvilággá!

Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna, 1143 Budapest, Stefánia út 2.
Időpont: 2014. november 14-16., minden nap 10:00-18:00 óra között

ÁLLANDÓ PROGRAMOK

LEGO DUPLO
Látogassatok el a Baba-Mama expo LEGO® DUPLO® standjára, ahol számtalan hasznos információval és játéktippel várunk. A helyszínen együtt építhettek gyermekeddel és a LEGO Store Budapest jóvoltából akár kedvezményesen meg is vásárolhatjátok a kiválasztott szetteket.

gyerekcsatornaM2 GYEREKCSATORNA
Találkozz Tévé Macival és Süsüvel, nézd meg a Maci-Pecót, és próbáld ki magad műsorvezetőként az Hetedhét Gyerekhíradó helyszíni stúdiójában! Ha még ez sem elég, vegyél részt a jelmezes fotózáson!

ninjakepzoMEGAMAX NINJAKÉPZŐ
Minden gyermekben ott rejlik egy igazi hős. A Megamax felépíti Wu Sensei Ninjaképző kolostorát. A mester vezetésével a legkülönbözőbb, a Lego Ninjago meséből ismert akadályokkal találkozhatnak a gyerekek, és megmutathatják, mennyire ügyesek. Aki jól teljesíti a Ninjaképző állomásait, hivatalosan is ninjává avatjuk, és emléklappal jutalmazzuk meg.

generali_mesevilagGENERALI MESEVILÁG
A standon találkozhatsz a Manók Nagykönyvével és a Találós kérdések házával is. Gyere és teszteld tudásodat, pörgesd meg agytekervényeidet, hogy te legyél a legjobb! Manóinktól értékes ajándékokat kaphatsz, de saját kezűleg is elkészítheted kedvenc játékaidat szakképzett kézműveseink segítségével. Készíts magadnak saját állatkát, és ha elég bátor vagy, talán igazi oroszlánnal is találkozhatsz.

SYLsylvanianVANIAN FAMILIES
A Sylvanian Families babás, állatos házikóit élőben is kipróbálhatjátok a Gyerekvilág Élményhétvégén! A szerepjátékok nagyon fontosak a szociális érés, fejlődés szempontjából, segítségükkel a gyerekek hétköznapokban látott tevékenységeket gyakorolhatnak be. Ezeket eljátszva gyakorolják a felnőttek szófordulatait, mozdulatait, viselkedését, kijátsszák magukból a hétköznapok feszültségeit, és barátságokat alakíthatnak ki, valamint az együtt játszás során megtanulják kezelni az esetleges konfliktusokat.

hotwheelsHOT WHEELS
Hot Wheels rajongók, figyelem! A sok-sok versenyautó mellett nálunk felépített, izgalmas Hot Wheels pályarendszereken is kipróbálhatóak akár a helyszínen lévő-, akár saját játékaitok, animátor segítségével. Igazi fiús kaland, ahol biztosan több órát is el lehet tölteni egy helyben! Csak rád vár, hogy felfedezd, mi minden történik Hot Wheels játszósarkában!

hariboHARIBO
HARIBO maci és a HARIBO hostessei péntektől vasárnapig egész nap várják a látogatókat! Keressétek őket a rendezvényen, hiszen finom Quaxi gumicukorkát és Funny Cubes habcukrokát kaptok ajándékba! A HARIBO macival pedig jobbnál jobb fényképeket készíthettek, amiket töltsetek fel a HARIBO Hungária Facebook oldalára, a legjobb képek készítője meglepetés HARIBO gumicukorka csomagot kap ajándékba!

utazo_planetariumUTAZÓ PLANETÁRIUM
Aba a manófiú és Lana a tündérlány hazafelé tartanak Manóvárosba, miközben korábbi kalandjaikról beszélgetve lassan rájuk esteledik. Esti sétájuk során együtt próbálják felfedezni az égbolt csodáit, a csillagképeket, a bolygókat. Esti nézelődésük alatt megismerkednek Kiliánnal a barátságos űrlénnyel, akinek segítségével részt vesznek egy fantasztikus utazáson. Az űrutazás alatt meglátogatják a Naprendszer bolygóit, és nagyon sok új ismeretre is szert tesznek. Miközben végigkísérjük Abát és Lanát kalandjaikon, mi is megismerkedünk a Naprendszer égitestjeivel.

barbie_jatszohazBARBIE JÁTSZÓHÁZ
Ha imádod Barbie-t, kíváncsi vagy a legújabb Barbie-divatra, kiegészítőkre, illetve Barbie szobájára, akkor látogass el a Barbie játszósarokba hozzánk és játssz a Barbie animátor segítségével. Garantált a jókedv, hiszen Barbie világában minden lehetséges!

cnCARTOON NETWORK
Legyetek vendégei Clarence bulijának! Igazi szülinapi forgatag, Clarence maszk- és party kalap készítéssel, illetve vicces kitűző-gyártással. A Ben10 fanokat is igazi meglepetéssel várjuk: fotót készítünk róluk és egy, a helyszínen kipróbálható webes applikáció segítségével alakváltókká vagy szuperhősökké változtatjuk őket. Izgalmas programokkal és természetesen számtalan meglepetés ajándékkal várja idén is a gyerekeket a Cartoon Network.

TANÁCSA
DÁSOK
Fogászati tanácsadás a Heim Pál Fogászati Preventáció standján
Pszichológiai tanácsadás a Mindennapi Pszichológia szakértőivel
Gyógytornász és logopédus tanácsadás a Rossmann standján: A Kinesio taping módszerét a helyes testtartásra, fájdalmas, túlterhelt pontokra, pocakban elfeküdt kezek lábak korrigálására, csámpás lábakra, ferde nyakra, lúdtalpra és sok gyógytorna kiegészítéseként javasolják. A módszerről november 14-én pénteken részletesen is tájékozódhattok a Rossmann standján Kovács Andrea gyógytornásztól.
Szombaton Kákonyi Tímea logopédus várja a gyerekeket és szüleiket.

SZÍNPADI PROGRAMOK

ALMA koncert – 2014. november 16-án, 13:00-kor

JEGYVÁSÁRLÁS

Felnőtt jegy 2.000 Ft
Kedvezményes jegy
(diák, nyugdíjas)
1.300 Ft
Családi jegy
(max. 2 felnőtt + 3 gyerek)
5.000 Ft
A belépés 12 éves korig ingyenes!


A belépőjegy egyszeri belépésre jogosít
, és tartalmazza az Áfa összegét, valamint tartalmazza a rendezvényen található gyermekmegőrző, játszóház, kalandpark és minden egyéb helyszíni szolgáltatás költségét.A rendezvényre váltható belépőjegyek 2.000 Ft értékben levásárolhatóak az eMAG.hu webáruház oldalán. Minden belépőjegy tartalmaz egy egyéni kuponkódot, melyet a rendelés véglegesítése előtt, a kosárban lévő termékek listája alatt található mezőbe kell begépelnie ahhoz, hogy az adott kedvezményben részesüljön.

Az ajándék kuponkód 2014. december 1. és 31. között használható fel, bármely termék(ek)re érvényes a Játékok és Baba-Mama termékcsoporton belül, és más kedvezménnyel is összevonható.

Megközelítés
Tömegközlekedéssel 2-es metróval, 1-es villamos, 75-ös, 77-es és 80-81-es troli, 95-ös, piros 130-as, piros 144-es és a 161E.
Autóval: parkolni az 1160 férőhelyes parkolóházban lehetséges, bejárat az Ifjúság útja felől

forrás: www.gyerekvilagelmenyhetvege.hu, facebook event

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://babamama.info/gyerekprogramok/gyerekvilag-elmenyhetvege-az-oszi-gyereknap-2014/

Kiszőkített szemöldökkel Kardashian nagyon viccesen néz ki

Lyukas felhő jelent meg az égen – csodaszép fotó