in

Gombával-sajttal töltött borda

Hozzávalók: 80 dkg sertéskaraj 20 dkg gomba 15 dkg trappista sajt 5 dkg póréhagyma 1 csokor petrezselyemzöld 10 dkg liszt 3 tojás 20 dkg zsemlemorzsa só őrölt bors Elkészítése: Hús előkészítése: A húst vastagabb szeletekre vágjuk (kb. 1,5-2 cm), majd zsebecskéket vágunk rá. Kiklopfoljuk, és fűszerezzük. Töltelék előkészítése: Olajban a felszeletelt póréhagymát megpirítjuk, hozzáadjuk az […]

A Gombával-sajttal töltött borda bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/sertes/gombaval-sajttal-toltott-borda/

Körömpörkölt

Zsaruk: Elszúrt élet – 3.