in

Gombafasírt

Hozzávalók: 800 g csiperke gomba 2 zsemle 2 tojás só őrölt bors majoránna petrezselyemzöld zsemlemorzsa olaj Elkészítése: Az apróra vágott gombát kevés olajon megpároljuk a petrezselyemzölddel. Az áztatott zsemlyéket összedolgozzuk a kihűlt gombával. Sózzuk, megszórjuk őrölt borssal, majoránnával. Hozzáadjuk a felvert tojásokat és alaposan átkeverjük. Vizes kézzel pogácsákat formázunk majd meghempergetjük a zsemlemorzsában. Kevés olajon […]

A Gombafasírt bejegyzés először a Receptneked.hu ( Korábban olcso-receptek.hu) jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/gyors/gombafasirt-2/

Rostos kajszidzsúsz

Bundás cukkini hasábok