in

Gomba leves

Hozzávalók: 2 ek zsír 1 fej hagyma 50 dkg gomba 2 ek ételízesítő 1 ek finom liszt 1 marék zöldpetrezselyem 1 kávéskanál pirospaprika 1 kávéskanál borsikafű ízlés szerint só Elkészítése: A gombát megtisztítom és felszeletelem. A hagymát felaprítom és a zsíron megdinsztelem. Hozzáadom a gombát, borsikafüvet, megsózom és addig pirítom, még zsírjára sül. Ekkor megszórom […]

A Gomba leves bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/levesek/gomba-leves/

Vicces fotók: hírességek grimaszait utánozza a lány – fotók

Ócska szóviccel szállt be a vendéglátásba dr. Csernus