in

Gesztenyés puncsos tortácska

Hozzávalók: Tészta: 20 dkg porcukor 2 evőkanál cukor 2 egész tojás 5 dkg margarin 1 evőkanál kakaópor 10 dkg liszt 1/2 dl habtejszín 1 kávéskanál vanília aroma 2 evőkanál rumaroma 1 kávéskanál sütőpor Krém: 1 csomag puncs ízű pudingpor 3 dl tej 5 dkg vaj 2 evőkanál cukor Tejére: 25 dkg gesztenyemassza Elkészítése: A tojást […]

A Gesztenyés puncsos tortácska bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/edes-sutemenyek/gesztenyes-puncsos-tortacska/

Zajos siker: magyar film hódít külföldön

Puskás Peti osztályfőnök lett