in

Füstölt ízű sárgaborsókrém-leves

Hozzávalók: 10 dkg száraz sárgaborsó 1 vöröshagyma 3 babérlevél 1 mk őrölt fehér bors 10 dkg füstölt kolozsvári szalonna (vagy szalonnabőrke, esetleg sonka) 1 dl tejszín 1 kk csilipaprika Elkészítése: A sárgaborsót megmossuk és éjszakára beáztatjuk. A vöröshagymát tisztítás után apró kockára vágjuk, és 2 evőkanál olajon megpároljuk. Hozzáadjuk a csilipaprikát, a borsot, a babért, […]

A Füstölt ízű sárgaborsókrém-leves bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/levesek/fustolt-izu-sargaborsokrem-leves/

Boggie és Wolf Kati bevállalták

Gránátalmás Pavlova torta