in

Frissítő jeges bodzaszörp

Hozzávalók: 1 l víz 1 kg kristálycukor 30 db bodzavirág 5 citrom Elkészítése: A vizet felforraljuk, beletesszük a kristálycukrot, és miután elkevertük, 2-3 percig főzzük. A cukorszirupot teljesen lehűtjük. Egy nagyobb dunsztos üvegbe beletesszük a bogár,- és pormentes, szép, tiszta, egészséges bodzavirágokat, rászeleteljük az 5 citromot, felöntjük a kihűlt cukros lével, és lefedjük egy kistányérral. […]

A Frissítő jeges bodzaszörp bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/italok/frissito-jeges-bodzaszorp/

Vibrál a levegő Csányi Sándor és Schell Judit között

Gyümölcs kocka