in

Friss, ropogós baguette

Hozzávalók: 40 dkg liszt (én bl-55-öst használtam) 1 csomag porélesztő (7 g) 2 evőkanál olaj 1 kávéskanál só 2 dl víz 0,5 dl tej Elkészítése: A hozzávalókat összekevertem, majd 10 percig dagasztottam (kézzel). Akinek van kenyérsütő gépe, csinálhatja abban is. Fél óráig kelesztettem letakarva, majd három részre osztottam. Megformáztam, tepsire raktam, majd ismét lefedtem konyharuhával, […]

A Friss, ropogós baguette bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/sos-sutemenyek/friss-ropogos-baguette/

Naomi durván elkezdte fúrni Apolkát (eredeti 18+)

“Elrejtettünk ötmilliót!” – Szuper Bankó sorsjegy akció 2015