in

Fokhagymás, tejszínes pulykatokány

Hozzávalók: 80 dkg pulykanyesedék 1 fej hagyma 6 gerezd fokhagyma 1 dl száraz fehérbor 2 dl főzőtejszín 1 kanál liszt só, frissen őrölt bors 1 kis kanál petrezselyem zöld kevés étolaj Elkészítése: A húst leellenőrizzük, ha nagyobb darabokat találunk benne, akkor szétvágjuk. Az apróra vágott hagymát és a fokhagymát kevés olajon megdinszteljük, majd megsózzuk. Felöntjük […]

A Fokhagymás, tejszínes pulykatokány bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/szarnyas/fokhagymas-tejszines-pulykatokany/

Időjárás-előrejelzés – 2015.02.28. este

Kolbászhússal töltött császár