in

Fokhagymás pulykacomb pecsenye

Hozzávalók: 1 pulyka felsőcomb (kb. 1,5 kg) 10-12 gerezd fokhagyma só frissen őrölt bors kevés víz a hús alá Elkészítése: A pulykacombot vékony, rövid pengéjű késsel megszurkáljuk, hosszában félbevágott fokhagymákkal megtöltögetjük. A megmaradt fokhagymagerezdek egy részét fokhagymanyomóval rápasszírozzuk a hús mindkét oldalára, a megmaradt egész gerezdeket a hús mellé szórjuk. Kb. 5 cl vizet öntünkk […]

A Fokhagymás pulykacomb pecsenye bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/szarnyas/fokhagymas-pulykacomb-pecsenye/

Adri az Éden Híradó riportere…

Az új szövetség: Tináék Peti ellen szervezkednek