in

Fokhagymás párolt csirkecomb zöldfűszerekkel

Hozzávalók: 8 csirkecomb 3 ek zsír (kacsa, liba) 2 vöröshagyma 5 dkg kolozsvári szalonna 6 gerezd fokhagyma 1 dl rozébor 1 tk oregáno 1 tk bazsalikom őrölt bors só Elkészítése: A zsíron megpirítom a kockára vágott kolozsvári szalonnát, majd rádobom a félfőre vágott vöröshagymát és megdinsztelem rajta. Hozzáadom fűszereket, bort, áttört fokhagymát, majd belerakom a […]

A Fokhagymás párolt csirkecomb zöldfűszerekkel bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/szarnyas/fokhagymas-parolt-csirkecomb-zoldfuszerekkel/

Káposztafőzelék

Zajos siker: magyar film hódít külföldön