in

Fokhagymás, pácolt pulyka felsőcomb

Hozzávalók: 2 pulyka felsőcomb 1 fej fokhagyma só frissen őrölt bors őrölt pirospaprika curry fűszerkeverék kevés étolaj Elkészítése: A fokhagymát megtisztítottam, fokhagymanyomóval szétnyomtam. A fűszereket, és a zúzott fokhagymát összekevertem étolajjal, a combokat bedörzsöltem, és éjszakára hűtőbe tettem. Másnap bőrével felfelé sütőtálba tettem, és kevés vizet öntve alá, lefóliázva előmelegített sütőben 30 percig sütöttem. A […]

A Fokhagymás, pácolt pulyka felsőcomb bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/szarnyas/fokhagymas-pacolt-pulyka-felsocomb/

Kasza Tibi több játékot és még több zenét ígér

A tőzsdét nem zavarja a Buda-Cash botrány