in

Fokhagymás-krémsajtos szűzpecsenye

Hozzávalók: 400 g szűzpecsenye 100 g tömlős sajt 200 ml tejszín 5 gerezd fokhagyma só őrölt bors olívaolaj petrezselyemzöld Elkészítése: A szűzpecsenyét leöblítjük majd papírtörlővel leszárítjuk. Felszeleteljük, majd a szeleteket csíkokra vágjuk. Meghintjük sóval, őrölt borssal és egy wokban forró olajon készre sütjük. A tömlős sajtot összekeverjük a tejszínnel, megízesítjük sóval, őrölt borssal. Hozzáadjuk a […]

A Fokhagymás-krémsajtos szűzpecsenye bejegyzés először a Receptneked.hu ( Korábban olcso-receptek.hu) jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/sertes/fokhagymas-kremsajtos-szuzpecsenye/

A legjobb fegyverek influenza ellen

Itt töltötte a szilvesztert a Beckham család