in

Foci VB 2022 tévében – online közvetítés, live stream

November 20-án a házigazda Katar és Ecuador nyitómérkőzésével kezdetét veszi a 2022-as labdarúgó-világbajnokság, a tornát Magyarországon kizárólag az M4 Sport közvetíti élőben.

Minden mérkőzés élőben

“Az M4 Sport a focivébé mind a 64 mérkőzését élőben közvetíti, a november 20-i nyitómérkőzéstől a december 18-i fináléig. A világbajnokság pontos programját bármikor megtekintheti az m4sport.hu tematikus, Katar 2022 aloldalán, ahonnan a mérkőzések online közvetítései is egyetlen kattintással elérhetőek lesznek, amennyiben számítógépről, mobilról vagy tabletről követné a meccseket.

Miközben a legtöbb válogatott már véglegesítette vb-keretét, pénteken az M4 Sport is kihirdette kommentátori csapatát, akik a helyszínről hozzák közelebb nézőinkhez a mérkőzések hangulatát és minden izgalmas pillanatát.” – írja az m4sport.hu

Hozzátették:
“Műsorvezetőink és szakértőink az M4 Sport stúdiójában minden mérkőzés előtt élő felvezetővel hangolják és hozzák képbe a nézőket, a lefújás után értékelő műsorral zárunk, olyan technikai és információs megoldásokkal, melyekre korábban Magyarországon még nem volt példa.

A torna során a szokásoknak megfelelően csak a csoportkör harmadik fordulójában lesznek párhuzamosan zajló összecsapások, ilyenkor az M4 Sport mellett az M4 Sport+-on (Duna World) követhetők élőben az események – az m4sport.hu-n természetesen minden egyes mérkőzés streamelhető lesz.”

A meccset az M4 Sport közvetíti:
Foci VB 2022 live stream
Foci VB 2022 tévében közvetités

Ez a cikk Foci VB 2022 tévében – online közvetítés, live stream először a Retromuzsika.hu. oldalunkon jelent meg.

Fényvillamos 2022 Budapest – infok itt!

A Konyhafőnök VIP 7. évad 8. adás – nézd vissza online!