in

Feles borsóleves

Hozzávalók: 0,5 kg feles borsó 5 dkg füstölt szalonna 4 gerezd fokhagyma 1 fej vöröshagyma ízlés szerint frissen őrölt bors ízlés szerint só 1 marék eperlevél tészta Elkészítése: Előző este beáztatom a feles borsót. Másnap felszeletelem a szalonnát, bevagdosom, kisütöm és félreteszem. A zsíron megdinsztelem az apróra vágott vöröshagymát, megszórom pirospaprikával, ráöntöm a feles borsót […]

A Feles borsóleves bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/levesek/feles-borsoleves/

Csapó Gábor érmei be vannak valahova dobva?

Szívós Márton ˝karácsonyi˝ kacsája