in

Farsangi fánk (Óvónéni receptje alapján)

Hozzávalók: 0,5 dl tej 1 ek cukor 5 dkg vaj 3,5 dkg élesztő 2 tojás 2 csipet só 1-2 ek rum kb. 70 dkg liszt Elkészítése: A langyos tejbe beletesszük az 1 ek cukrot, és az élesztőt belemorzsoljuk. Szétválasszuk a tojásokat, a sárgáját a tejbe tesszük, a fehérjét külön felverjük, és így adjuk a tejhez […]

A Farsangi fánk (Óvónéni receptje alapján) bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/nagyi-receptjei/farsangi-fank-ovoneni-receptje-alapjan/

Marhalábszár-pörkölt bográcsban

Sörös csülök zöldséges krumpliágyon