in

Eurojackpot nyerőszámok fríss – az Eurojackpot november 29-ei nyerőszámai

Eurojackpot nyerőszámok fríss – az Eurojackpot november 29-ei nyerőszámai.

Az Eurojackpot játékban az „A” mezőn 50 számból 5-t, a „B” mezőn pedig 10 számból 2-t kell megjelölni. Akkor nyersz a hetente megrendezett sorsoláson, ha az „A” és „B” mezőben elért találataid száma legalább 3. Az Eurojackpot egy nemzetközi játék, ami 2012 márciusában indult és jelenleg 18 országban játszható (Izland, Finnország, Norvégia, Svédország, Dánia, Észtország, Lettország, Litvánia, Hollandia, Németország, Csehország, Magyarország, Szlovákia, Szlovénia, Horvátország, Olaszország, Spanyolország és Lengyelország).

Játszható saját számokkal és gépi formában, véletlen számokkal. Kombinációs játékban legalább 5 számot kell megjelölni az A mezőben és legalább 2-t a B-ben; összesen legalább 8, legfeljebb 13 szám jelölhető meg.

Sorsolások

A sorsolásokat péntekenként Finnországban, Helsinkiben tartják, magyarországi idő szerint 21 óra és 22 óra között. Az „A” és a „B” mező nyerőszámait egymást követően sorsolják.

Eurojackpot nyerőszámok fríss – az Eurojackpot november 29-ei nyerőszámai.

A november 29-ei kisorsolt nyerőszámok:

9
16
32
37
46

7
12

Eurojackpot nyeremény – íme a nyereményjegyzék

The post Eurojackpot nyerőszámok fríss – az Eurojackpot november 29-ei nyerőszámai appeared first on Ingyenes nyereményjátékok, lottószámok, vetélkedők egy helyen.

Ötöslottó nyerőszámok eheti – íme a 2022. november 19-ei számok

IKEA adventi kalendárium 2022 – nyerj 250 ezer értékű ajándék kártya: infok itt!