in

Erzsébet szelet

Hozzávalók: 1 kg borjú comb 1 szál házi füstölt szalámi 15 dkg félkemény sajt só kevés tej és 3-4 gerezd fokhagyma a hús beáztatásához liszt, tojás, zsemlemorzsa a panírozáshoz olaj a sütéshez Elkészítése: A borjúcombot felszeleteljük, majd kiklopfoljuk belülről kifelé. A hússzeleteket tej, és zúzott fokhagyma (esetleg fokhagymapor) keverékébe áztatjuk néhány órára. Lecsöpögtetjük, leitatjuk, majd […]

A Erzsébet szelet bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/sefek-receptjei/erzsebet-szelet/

Így bénázott Hódi Pamela az Éden Éjjel castingján

Kasza Tibi videoüzenetben ünnepli saját magát