in

Epres-joghurtos reggeli

Hozzávalók: Személyenként: 1 marék natúr kukoricapehely 4-5 szem eper 1,5 dl natúr joghurt 2 evőkanál méz Elkészítése: Az epret mossuk meg, majd csepegtessük le, vágjuk gerezdekre a szemeket. A joghurthoz keverjük hozzá a mézet. Egy pohár aljába helyezzünk néhány gerezd epret, szórjunk rá kukoricapelyhet, majd ismét epret. Rétegezzük egymás után, majd öntsük rá a mézes […]

A Epres-joghurtos reggeli bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/kreativ-receptek/epres-joghurtos-reggeli/

Sonkás-tormás krémmel töltött tojás bazsalikommal

Rozmaringos sonkás-zöldséges rántotta