in

Epres-joghurtos hűsítő

Hozzávalók: 2 kis doboz görög joghurt (nálam épp kekszes, 2*125 g) 18 db nagyobb eper (kb. 17 dkg) Elkészítése: Az epret megtisztítjuk, a zöld részeket eltávolítjuk, és egy tálkában villával összetörjük. A jégkrém készítőbe rétegesen adagoljuk a joghurtot és az epervelőt. Végül beleszúrjuk a forma kupakját, ami a fogója lesz a hűsítőnek. Legalább 3 órát […]

A Epres-joghurtos hűsítő bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/fagylaltok/epres-joghurtos-husito/

Adrenalin, benzingőz és őrülten zseniális mutatványok

Egy helyen volt két plasztikaiműtét-áldozat: Baby és Marimar