in

Eperboros desszertkolbász eperbor kocsonyával

Hozzávalók: Kolbászhoz: 1 kg sertéslapocka 40 dkg hasaalja szalonna 15 dkg kandírozott eper 1 dl száraz eperbor 1 kk só 1 ek méz 1 csipet őrölt fahéj 1 kk őrölt csemege paprika A borkocsonyához: 1 csomag (100g) eper ízű gyümölcskocsonya 2 dl eperbor Elkészítése: A húst és a szalonnát ledaráljuk, de kérhetünk a hentestől is […]

A Eperboros desszertkolbász eperbor kocsonyával bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/sertes/eperboros-desszertkolbasz-eperbor-kocsonyaval/

A Dal: kiderült, ki a legesélyesebb a győzelemre

Hartyáni krémes