in

Egyszerű olaszos paradicsomleves

Hozzávalók: 100 g fagyasztott vegyes zöldség 500 g paradicsomszósz kevés friss petrezselyemzöld néhány bazsalikomlevél 2 szál újhagyma kevés szárzeller levestészta (pl. risoni -rizs alakú – száraztésztát) olívaolaj Elkészítése: Olívaolajon megpároljuk a zöldséget, a felkarikázott újhagymát a zöldjével együtt, a szárzellert, majd hozzáadjuk a paradicsomszószt, és ugyanannyi vizet. Forrástól számítva 15 percig főzzük. Hagyhatjuk darabosan, vagy […]

A Egyszerű olaszos paradicsomleves bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/levesek/egyszeru-olaszos-paradicsomleves/

Argentína is zöldbe öltözött Szent Patrik tiszteletére

Lesz pénz a 3-as metróra