in

Dupla gombás, májas ragu

Hozzávalók: 50 dkg csiperke gomba 50 dkg laska gomba 30 dkg pulyka máj 5 dkg kolozsvári szalonna 2 ek étolaj 2 fej vöröshagyma 4 gerezd fokhagyma 1 paprika 1 dl száraz fehér bor 1 tk bazsalikom 1 tk borsikafű 1 tk oregánó 1 kávéskanál pirospaprika őrölt bors só Elkészítése: Az apró kockára vágott kolozsvári szalonnát […]

A Dupla gombás, májas ragu bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/szarnyas/dupla-gombas-majas-ragu/

Babgulyás pulykából, gyöngybabbal

Észbontó! Kőkeményen megdolgozik tökéletes alakjáért Kulcsár Edina