in

Diós-medvehagymás pesto

Hozzávalók: kb. 15 dkg medvehagyma (1 csokor) 1 tk só frissen őrölt bors (ízlés szerint) 1 tk majoránna 7 dkg parmezán sajt (reszelt) 5 dkg dió 1 dl (jó minőségű) olívaolaj Elkészítése: A medvehagymát alaposan megmossuk és felaprítjuk (szára is nyugodtan mehet bele, semmi ne vesszen kárba). A diót egy száraz serpenyőben pirítsuk kb. 5-7 […]

A Diós-medvehagymás pesto bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/martasok/dios-medvehagymas-pesto/

Lakást keres? Elszaladtak a bérleti díjak

Hercegnőt csinált Down-szindrómás kislányából az anya – képek