in

Dámvad pörkölt szederlekvárral, aszalt paradicsommal

Hozzávalók: 8 kg dámvad feldarabolva, csontjai szétfűrészelve 3 kg vöröshagyma félkarikákra vágva 20 dkg füstölt szalonna 1 pár gyulai kis páros kolbász 500 ml házi darált kápia paprika sózva (400 g paprika, 100 g só) 1 kk őrölt kömény 300 g szederlekvár 400 ml házi aszalt paradicsom (a rozmaringos, fokhagymás fűszerolajával együtt) 10 gerezd fokhagyma […]

A Dámvad pörkölt szederlekvárral, aszalt paradicsommal bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/egytaletelek/damvad-porkolt-szederlekvarral-aszalt-paradicsommal/

Nőkkel is ágybabújó énekesnőt választották a legdögösebb vegának

Ne görögöt vegyen! – kéri a magyar minisztérium