in

Csokoládés madártej

Hozzávalók: 1 l tej 7 tojás 1 tábla jó minőségű csokoládé 2 cs vaníliás cukor cukor 1 ek csokoládés pudingpor mazsola rum Elkészítése: 8 dl tejet felmelegítünk 1 cs vaníliás cukorral. A tojásokat ketté választjuk, majd a fehérjét egy csipet sóval kemény habbá verjük. Ezután a feforrt tejben kifőzzük a kanállal beleszaggatott habot, majd lecsepegtetjük […]

A Csokoládés madártej bejegyzés először a Receptneked.hu ( Korábban olcso-receptek.hu) jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/edes-sutemenyek/csokolades-madartej/

Nánási Pál fotóstúdiójában jár az ÁllatoZOO stábja – vasárnap 9:25

Szupercuki friss fotók György hercegről!