in

Csőben sült paszternák

Hozzávalók: 50 dkg paszternák 3 dl főzőtejszín 5 dkg vaj 2-3 gerezd fokhagyma só őrölt bors 10 dkg edami sajt Elkészítése: A paszternákot megpucoljuk, megmossuk, majd szárazra töröljük. Ezután nagyon vékonyra felkarikázzuk. A fokhagymagerezdeket szintén megpucoljuk, majd apróra felvágjuk. Egy serpenyőben felolvasztjuk a vajat, majd hozzáöntjük a tejszínt, hozzáadjuk az apróra felvágott fokhagymát, ízlés szerint […]

A Csőben sült paszternák bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/husmentes/csoben-sult-paszternak/

Zöldbabos csicseriborsó saláta

Halas felfújt