in

Csirkemájjal töltött karaj

Hozzávalók: 8 darab sertéskaraj 500 g csirkemáj 1 hagyma só őrölt bors majoránna 3 darab tojás liszt zsemlemorzsa olaj Elkészítése: A megtisztított és feldarabolt csirkemájat az apróra vágott vöröshagymával együtt egy kevés olajon megpároljuk. Megízesítjük sóval, őrölt borssal és majoránnával. Hagyjuk kihűlni. A sertéskarajt megsózzuk azután húsverővel kilapítjuk. A hús egyik felébe rakunk egy kanál […]

A Csirkemájjal töltött karaj bejegyzés először a Receptneked.hu ( Korábban olcso-receptek.hu) jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/sertes/csirkemajjal-toltott-karaj/

Torta 2 hozzávalóból

Fokhagymás paradicsomszósz