in

Csípős, tejfölös, pórés uborkasaláta

Hozzávalók: 2 db kígyóuborka 1 szál póréhagyma 5 kanál tejföl 1 kávéskanál szárított chili 1 kevés só 1 kevés őrölt bors 1 kanál almaecet Elkészítése: A póréhagymát felcsíkozom, kicsit megsózom. Az uborkát becsíkozom, bevagdosom, majd zöldséghámozóval zsülienre vágom (a fázisképeken jól látható az eljárás). Összekeverem a póréval, a tejföllel, az almaecettel, kevés szárított chilit adok […]

A Csípős, tejfölös, pórés uborkasaláta bejegyzés először a Receptneked.hu ( Korábban olcso-receptek.hu) jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/salatak/csipos-tejfolos-pores-uborkasalata/

Tormás, tejfölös tojássaláta

Második babára gyúrnak Béciék