in

Csevapcsicsa

Hozzávalók: 30 dkg marhahús 20 dkg sertéshús 10 dkg vöröshagyma só őrölt fekete bors erős paprika édesnemes paprika olaj petrezselyemzöld Elkészítése: A húsokat ledaráljuk, és a vöröshagymát reszeljük hozzá. Sóval, borssal, paprikával ízesítjük, majd 1 órát hűtőben érleljük. Utána 2 cm vastag, 5 cm hosszú rudakká formázzuk nedves kézzel. Ismét hűtőbe tesszük. 1 óra múlva […]

A Csevapcsicsa bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/gyors/csevapcsicsa/

Gyerekként örültek a havazásnak a jeruzsálemi ferencesek – videó

Elkapták Nkuya Soniát