in

Cseresznyés-mandulás fenyőmagos clafoutis

Hozzávalók: 10,5 dkg finomliszt 5 dkg mandulaliszt 3 tojás csipet só 5 dkg cukor 1 ek vanília aroma 1 dl 3,5%-os tej 2 dl 30 %-os habtejszín 50 dkg magozott cseresznye 3 dkg fenyőmag Elkészítése: Vajjal kikenünk egy cakkos, 30 cm átmérőjű piteformát, alaposan megpakoljuk az alját a kimagozott cseresznyével. A tésztához először egy habverővel […]

A Cseresznyés-mandulás fenyőmagos clafoutis bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/edes-sutemenyek/cseresznyes-mandulas-fenyomagos-clafoutis/

Divatba jött az apa-lánya tetoválás

Végre Magyarországra érkezett a király