in

Cékla májas-baconös töltelékkel

Hozzávalók: 6 cékla 3-4 csirkemáj 5 dkg bacon 1 lila hagyma (kisebb) 2-3 gerezd fokhagyma ételízesítő őrölt fehér bors majoránna szerecsendió gyömbér (őrölt) olaj sajt Elkészítése: Lehetőleg egyforma nagyságú céklákat válasszunk, majd jó alaposan megmossuk, és feltesszük főni. Ha megfőtt (kb. 1 óra), kiszedjük a vízből, és teljesen kihűtjük, majd megpucoljuk, és a belsejébe mélyedés […]

A Cékla májas-baconös töltelékkel bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/szarnyas/cekla-majas-baconos-toltelekkel/

Elkészült az uniós mélyelemzés – így látják Magyarország teljesítményét

Mi?! Mintha fiú lenne Brad Pitt és Angelina Jolie kislánya!