in

Brokkoli krémleves

Hozzávalók: egy fej brokkoli 2 dl főzőtejszín só, bors, szerecsendió ízlés szerint sajt, bacon, kenyér Elkészítése: Brokkolit rózsákra szedem, fél liter vízben felrakom főni, fűszerezem. Ha megpuhult összeturmixolom, hozzáadom a főzőtejszínt. Hagyom összeforrni. Bacont felszeletelem, megsütöm, rászóróm a levesre és végül sajtot reszelek rá. Bacon helyett lehet kenyérkocka is. Jó étvágyat!

A Brokkoli krémleves bejegyzés először a Receptneked.hu ( Korábban olcso-receptek.hu) jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/levesek/brokkoli-kremleves-5/

Falusi Mariann hullámok között alszik

Máris kész a friss felmérés! Persze, hogy szeretnénk olimpiát!