in

Brassói rakott káposzta (nem csak) kemencében

Hozzávalók: 2 kg savanyú káposzta 4 evőkanál (kacsa)zsír 2 fej vöröshagyma 1,5 kg sertéstarja 4 dl tejföl 3 dl paradicsomlé (házi) 2 csokor kapor 1 teáskanál csombor (borsikafű) őrölt bors só Elkészítése: A római tálat beáztatjuk. A húst kicsontozzuk, majd felszeleteljük. A nagyobb darabokat félbevágjuk. A hagymát apróra vágjuk és zsíron megdinszteljük. A hússzeleteket hirtelen […]

A Brassói rakott káposzta (nem csak) kemencében bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/egytaletelek/brassoi-rakott-kaposzta-nem-csak-kemenceben/

Hal a tortán – Meglepetés: 47. adás 3. rész

Hal a tortán – Meglepetés: 47. adás 2. rész