in

Brassói aprópecsenye

Hozzávalók: 1,5 kg sertés lapocka, vagy comb 1 vöröshagyma 8 gerezd fokhagyma 1 ek sertészsír 1 paprika 1 paradicsom 1 tk őrölt kömény 1 tk őrölt fűszerpaprika 1 dl rozébor 1 ek keményítő őrölt bors só Elkészítése: A sertéshúst csíkokra (tokányra) vágjuk, a paprikát, a paradicsomot, a vöröshagymát apró kockára, a fokhagymát összezúzzuk. A vöröshagymát […]

A Brassói aprópecsenye bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/sertes/brassoi-apropecsenye-10/

Rákóczi Feri diós szűzpecsenyéje, spenótos tésztával

A Saul fia a Legjobb film díjáért is indulhat az Oscaron