in

Borsóleves húsgombóccal

Hozzávalók: 45 dkg mirelit zöldborsó 15 dkg bébirépa 1-2 szál fehérrépa 1 csokor petrezselyem 1 db húsleveskocka só bors A gombóchoz: 20 dkg darált sertéslapocka 1 tojás 1 evőkanál vaj só bors 1 kis csokor petrezselyemzöld 3-4 evőkanál zsemlemorzsa 1 kisebb vöröshagyma reszelve Elkészítése: A borsót és a zöldségeket olajon pároljuk, rászórjuk az apróra vágott […]

A Borsóleves húsgombóccal bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/levesek/borsoleves-husgomboccal/

Palacsinta eperdzsemmel

Mexikói csípős, fűszeres rántotta