in

Borjúragu gnoccival

Hozzávalók: 60 dkg borjúcomb 3 ek olaj 1 vöröshagyma 3 gerezd fokhagyma só őrölt bors 1 csokor petrezselyemzöld 1 paprika paradicsompüré 2 ek fűszerpaprika 1 dl száraz fehérbor 1 kk mustár 2 ek étel sűrítőpor Elkészítése: A borjúcombot apró kockára vágjuk. A hagymát felkockázzuk, és az olajon lepirítjuk. Sózzuk borsozzuk, fűszerpaprikával megszórjuk, a paradicsompürét hozzáadjuk, […]

A Borjúragu gnoccival bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/marha/borjuragu-gnoccival/

Eljárás indul a Telenorral és az MTelekommal szemben

Kamera rögzítette ahogy a ház a levegőbe repül