in

Borjúlábszár olaszosan

Hozzávalók: 3 szelet borjúlábszár (4-5 cm vastag) 3 közepes sárgarépa 2 petrezselyem 1 kisebb zeller gumó 1 nagy fej vöröshagyma 3-4 gerezd fokhagyma 6-7 dkg vaj 3-4 evőkanál olaj 2 db babérlevél liszt 2 kisebb paradicsom citromhéj só, bors Elkészítése: Vastag falú serpenyőbe olajat és a vajat felmelegítjük. A hússzeleteket enyhén sózzuk, borsozzuk, paprikázzuk, majd […]

A Borjúlábszár olaszosan bejegyzés először a Receptneked.hu ( Korábban olcso-receptek.hu) jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/marha/borjulabszar-olaszosan/

Vele kaszáltak a legtöbbet a filmkészítők

Sajtos tekercs