in

Batáta-avagy édesburgonya-krémleves pestos sajttal

Hozzávalók: 4 nagyobb darab batáta 1 kisebb hagyma 2 közepes babérlevél só, fehérbors ízlés szerint 1 dl főzőtejszín kedvenc sajtunk a tetejére (az Én esetemben egy Holland eredetű Basiron pestos sajt került rá) amivel nagyon ínyenc és harmonikus ízkombinációt alkotott. Elkészítése: A burgonyát meghámozzuk felkockázzuk, a hagymát szintén és annyi vízben, hogy ellepje őket feltesszük […]

A Batáta-avagy édesburgonya-krémleves pestos sajttal bejegyzés először a Receptneked.hu ( Korábban olcso-receptek.hu) jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/levesek/batata-avagy-edesburgonya-kremleves-pestos-sajttal/

A mexikói – vasárnap 21:40

Divatbloggerek Kambodzsában: milyen élet ez?