in

Balzsamecetben karamellizált gyümölcsök mascarponével

Hozzávalók: 1 nagyobb alma 1 banán 4-5 mandarin 1 dl balzsamecet 1 ek barna cukor (v. édesítőszer) 1 tk vanília aroma 1 ek mascarpone 1 csomag vaníliás cukor Elkészítése: Az almát negyedekbe vágjuk, a magházát kiszedjük, majd vékonyan felszeleteljük. (Nem kell meghámozni!) A mandarint megpucoljuk, és gerezdekre szedjük. A banán héját lehúzzuk, a gyümölcsöt felkarikázzuk. […]

A Balzsamecetben karamellizált gyümölcsök mascarponével bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/sutes-nelkul/balzsamecetben-karamellizalt-gyumolcsok-mascarponevel/

Csak egy kalap takaja Mihalik Enikő melleit

Fontos! Változott a meghatalmazás menete