in

Balatoni hajózás menetrend 2022 – infok itt

Balatoni hajózás menetrend 2022 – infok itt

Az élményhez HAJÓ visz!

A települések között közlekedő menetrendi hajóink igénybevételével utasaink eljuthatnak a legtöbb élményt nyújtó Balaton-parti települések döntő többségére, hiszen “Az élményhez HAJÓ visz!”

A hagyományos tömegközlekedéstől eltérően, utasaink kellemes időtöltésben részesülnek hajóink fedélzetén, hiszen nem csak az úti cél elérése a fontos, maga az utazás is emlékezetes és izgalmas része a kirándulásnak. A hajózás alatt a szülőket és gyerekeket szeretettel várjuk a hajóbüfében is.

A települések közötti menetrendi hajózás május 28-tól elérhető Siófok-Balatonfüred-Tihany, Fonyód-Badacsony, Siófok-Balatonfüred-Tihany-Tihanyrév-Balatonföldvár, Balatonalmádi-Alsóörs-Tihany-Balatonfüred-Tihany, Balatonmáriafürdő-Balatongyörök-Szigliget-Badacsony, Keszthely-Balatongyörök-Balatonmáriafürdő, Balatonboglár-Révfülöp és Balatonlelle-Balatonboglár-Badacsony útvonalakon, valamint június 11-től Balatonboglár-Balatonlelle-Balatonszemes-Balatonföldvár útvonalon is.

Várunk a fedélzeten! A hajózási lehetőség kereső segítségével néhány kattintással megtalálod a települések között közlekedő hajóink konkrét indulási időpontjait, az érintett kikötőket és a menetdíjakat.

Ismerd meg hajóinkat, melyek fedélzetén életre szóló balatoni élményeket szerezhetsz!

Bővebb: Balatoni hajózás menetrend 2022

Ez a cikk Balatoni hajózás menetrend 2022 – infok itt először a Retromuzsika.hu. oldalunkon jelent meg.

Tatabánya Gyémánt fürdő belépő árak – infok itt

Cinema City nyereményjáték 2022: a játék július 31-ig tart!