in

Baconnel és sajttal töltött gomba

Hozzávalók: 80 dkg csiperkegomba (szép nagy fejeket vegyünk) 50 dkg bacon 3 db tömlős sajt 15 dkg reszelt sajt tejföl bors Elkészítése: A gombák tönkjét kitörjük, majd meghámozzuk, és vízzel leöblítjük. Egy tepsit sütőpapírral kibélelünk (nem kell mosogatni) és a gombafejeket belerakjuk. Az apróra vágott bacont egy serpenyőben kicsit megolvasztjuk, leszűrjük, és a tömlős sajttal […]

A Baconnel és sajttal töltött gomba bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/eloetelek/baconnel-es-sajttal-toltott-gomba/

Narancsos túrótorta

Fűszeres csirkecomb falatok