in

Ártatlanok 124. rész magyarul videa – nézd meg online

Ártatlanok 124. rész magyarul videa – nézd meg online.

A török dráma főszereplője Han, a jóképű és karizmatikus üzletember, aki hazatér az Egyesült Államokból, hogy három nővérével és beteg édesapjával törődjön. Egy családi tragédia miatt mind traumáktól szenvednek, így jól jön nekik a segítség.

A legnehezebb sorsú, Safiye tisztaságmániás, betegesen takarít és mosakszik, testét olykor zúzódásoktól sem kíméli. Rokonaival, szeretteivel sem érintkezik, viszont annál inkább beleszól az életükbe és ahogy régen az anyja, most ő gyötri a családot. Egyik húga, Gülben kötelességből segíti őt, másik húga Neriman látszólag teljesen normális. Han tehát mentálisan beteg testvéreivel sötét titkokat őriz.

A férfi egy nap összetalálkozik Incivel, aki a helyi rádiónál dolgozik és épp ebbe a lépcsőházba költözik nagyapjával és az öccsével. Szerelmük vajon kitart a sok megpróbáltatás és a keserű örökölt sors ellenére?

2022.11.23., Szerda 08:15 – 1. évad, 124. rész

Sennur aggódva figyeli Gülben viselkedését a vacsorán. Safiye és Naci kibékülnek egymással. Sennur találkozóra hívja Gülbent. Gülben arra kéri Esrát, vigye el őt Anilhoz.

Nézd meg a sorozat epizódjait itt: Ártatlanok

Ez a cikk Ártatlanok 124. rész magyarul videa – nézd meg online először a Retromuzsika.hu. oldalunkon jelent meg.

Tovább: Ártatlanok 124. rész magyarul videa – nézd meg online

Matos Maja: Elsős leszek

Sorsfordító szerelem 1. évad 39. rész videa – nézd meg online!