in

Algyői filézett ponty halászlé

Hozzávalók: 1 kg filézett ponty szeletekre, vagy kockákra vágva 0,5 kg halfej, halcsont, farok, vegyes apró hal (keszeg, kárász, stb.) 20 dkg ikra, haltej, belsőség (elhagyható) 2 közepes vöröshagyma 1-2 cseresznyepaprika ízlés szerint 1 ek sertészsír 3 ek őrölt fűszerpaprika só Elkészítése: A pontyot lepikkelyezzük, kicsontozzuk, fejét, farkát levágjuk, és uszonyaival együtt félretesszük az alapléhez. […]

A Algyői filézett ponty halászlé bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/levesek/algyoi-filezett-ponty-halaszle/

Tűzdelt karaj gazdagon

Kanalas szilvás sütemény