in

Ajax nyereményjáték – SPAR, INTERSPAR

ajax

Vásárolj bármely Spar vagy Interspar áruházban legalább 1 db Ajax terméket. majd a vásárlást igazoló blokkal regisztráljon ezen a weboldalon és nyerje meg az 50 db negyedéves BBCGoodFood előfizetés egyikét, vagy a 10 db Jamie Oliver ajándékcsomag egyikét, vagy akár a 3 db LG mikrohullámú sütő közül egyet.

A nyereményjáték időtartama: 2014. 10. 9 – 2014. 11. 8.

A vásárlást igazoló blokkot őrizd meg.

Az nyertes blokkot a kiértesítést követő 5 munkanapon belül be kell küldeni.

A játék 2014. november 8.-ig tart.

A sorsolásra 2014. november 12.-én kerül sor

A regisztráláshoz katt.ide!

A nyereményjáték elérhetősége:

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT

1. 1. A Colgate-Palmolive Magyarország Kft. (továbbiakban: Szervező) által szervezett nyereményjátékban (továbbiakban: Játék) kizárólag azon 18 éven felüli, devizabelföldi, magyar állampolgár, természetes személy, valamint devizakülföldi természetes személy vehet részt, aki nem esik a 18. pontban meghatározott személyek körébe (továbbiakban: Játékos) és aki a Játék időtartama alatt feltölti a bármely Ajax termék megvásárlását igazoló, jelen szabályzat 4. pontjában meghatározott adatokat (a blokk azonosításához szükséges adatokat, valamint a szükséges személyes adatokat) az ott meghatározott microsite-ra. A Játékban való részvétel, egyúttal a nyeremény átvételének feltétele, hogy a 4. pontban meghatározott adatok feltöltése megtörténjen. A Játékban való részvétel további feltétele, hogy a regisztráció során a Játékos a „A felhasználási feltételeket és a játékszabályzatot elfogadom”, valamint „Az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom” szövegrész mellett elhelyezett rubrika kipipálásával nyilatkozzon arról, hogy a Játékban való részvételhez szükséges szabályokat tudomásul vette és elfogadta.

2. A Játékban résztvevő termékek:

A Játékban részt vesz bármely Ajax termék vásárlása esetén, mely a magyarországi SPAR / INTERSPAR áruházakban megvásárolható.
3. A Játék 2014. október 9. 00:00 órától 2014. november 8. 24:00 óráig tart.

A nyeremények a következők:

50 db negyedéves, BBC GodFood magazin előfizetés

10 db Jamie Oliver ajándékcsomag

3 db LG mikrohullámú sütő

The post Ajax nyereményjáték – SPAR, INTERSPAR appeared first on Nyereményonline.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://nyeremenyonline.hu/november-8-ig-tart-az-ajax-nyeremenyjatek-spar-interspar/

Kárpát Rebeka: Nehéz időszak volt

Eszüket vesztve iszapfürdőztek az elefántbébik