Home / rtl / A vezetők kaptak autót, a legjobb sportolók nem

A vezetők kaptak autót, a legjobb sportolók nem

Foglalj utazást akár 60% kedvezménnyel! Klikk ide!

Gömöri Zsolt elnökön kívül a gazdasági vezető és a nemzetközi főtitkár is új autót kapott tavaly a Paralimpiai Bizottságtól. Gömöri autójáért több mint 9 millió forintot fizettek. Az elnökségben felvetődött, hogy a legjobb paralimpiai sportolóknak is vegyenek kisautókat, de idáig egyikük sem kapott kocsit. Pásztory Dóra, kétszeres aranyérmes paralimpikon azt mondta, hogyha magától nem mond le Gömöri Zsolt, akkor közgyűlést kell összehívni és ott kell új elnököt választani.

Csillogó-villogó metál fényezés, elegáns kárpit: egy ehhez hasonló autót vásárolt Gömöri Zsolt elnöknek tavaly a Paralimpiai Bizottság. A 2 ezer köbcentis, 140 lóerős autó alapára 8.2 millió forint, ehhez jöttek még olyan extrák, mint a bőrkormány 58 ezerért vagy a könnyűfém felnis pótkerék több mint 50 ezerért. A kocsit végül több mint 9 millió forintért vették meg.

Többször is kerestük az ügyben Gömörit. Nyilatkozni nem akart, a Paralimpiai Bizottság írásbeli válaszából az derül ki, hogy nem csak az elnök, hanem két másik vezető is kapott autót. A gazdasági vezető és a nemzetközi főtitkár egy-egy Volkswagen Polót kapott. Az elnökségben tavaly tavasszal felmerült, hogy a legjobb sportolóknak is vesznek egy-egy Suzukit, de ebből egyelőre semmi sem lett – ez egy elnökségi ülés jegyzőkönyvéből derült ki.

Gömöri Zsoltról még a múlt héten derítette ki az RTL Híradója, hogy 2012-ben a Paralimpiai Bizottság 3 millió forinttal hozzájárult a végtörlesztéséhez. Bár a pénzt néhány napja visszafizette, a parasportolók egy része előbb közleményben, csütörtökön pedig személyesen szólította fel lemondásra.

A teljes RTL Híradót megnézheti az RTL Moston! Kattints ide a teljes cikkért!

: http://rtl.hu/rtlklub/hirek/a-vezetok-kaptak-autot-a-legjobb-sportolok-nem

Ezeket érdemes megnézni:

Kókuszolaj 1 Kg - 1090 Ft

Mire jó az Ördögnyelv kapszula? Tudd meg ITT!

Több mint 3000 bio termék online - akár ingyenes kiszállítással

Erre nagyon jó a nyírfacukor - KLIKK!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top