Home / rtl / 2045-ből jelentkeznek a Heti Hetes sztárjai

2045-ből jelentkeznek a Heti Hetes sztárjai

Foglalj utazást akár 60% kedvezménnyel! Klikk ide!

A jövőből jelentkeznek a Heti Hetes sztárjai holnap este. Gálvölgyi fitten fiatalosan, Kern András botladozva, Hajdu Steve bottal, Farkasházy Tivadar járókerettel, Jáksó László pedig szó szerint bicegve esett be a szilveszteri felvételre. Rendhagyó időutazásban lesz része december 31-én a Heti hetes nézőinek az RTLII-n, ezúttal 2045-ből jelentkeznek a múlt, a jelen és a jövő híreivel és legfontosabb eseményeivel. Az adás felvétele előtt szakértő kezek vették kezelésbe a heteket, Kern András sokáig hezitált, hogy melyik parókában öregedjen jobban zsémbes bácsivá, Jáksó László kis szakállkát kapott, többeknek pedig mély ráncokat festettek.
 

A humor nagyágyúi tehát kissé megöregedve tekintenek vissza 2015-re is, de a műsorban megtudjuk azt is, hogy 47 évvel a heti hetes indulása után, mi történt a régebbi szereplőkkel. 2045-ben Ábel Anita épp a hetedik X-be be lép majd. Az idei évére azért is emlékszik szívesen, mert betöltötte a 40. életévét és nagyon sok pozitív változást hozott neki ez az elmúlt év.

Bár a közelmúltban egy ország aggódott Gálvölgyi János egészségéért, azt mondta, nem volt semmi komoly baja szerencsére, és most már kirobbanó formában van. Olyannyira, hogy a szakmai és magánéletét tekintve kiegyezne jövőre egy pont olyan évvel, mint amilyen 2015 volt.

A 633. Heti Hetes egyszeri és különleges felvételét szilveszter este láthatják, 21:30-tól az RTLII-n.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

A teljes tartalomért Klikk ide…

Ezeket érdemes megnézni:

Kókuszolaj 1 Kg - 1090 Ft

Mire jó az Ördögnyelv kapszula? Tudd meg ITT!

Több mint 3000 bio termék online - akár ingyenes kiszállítással

Erre nagyon jó a nyírfacukor - KLIKK!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top