in

2022. augusztus 20. programok Rácalmáson

2022. augusztus 20. programok Rácalmáson.

Rácalmási Városnap 2022

Augusztus 20-án ünnepeljük együtt az államalapítást és Rácalmás várossá válásának évfordulóját!A főépület mögötti füves, árnyékos területen, az első parkolóban és az oktatási épületben gyerekprogramokkal, a színpadon az ünnepi kenyérszentelés és díjátadó mellett, több élő konc

erttel is készülünk. Este 8 óráig városnéző kisvonat indul minden egész órában a kúria alatt utcából. A rendezvényre érkezők tombolajegyet kapnak, amellyel értékes ajándékokhoz juthatnak. A városnapon étel és italárusok, továbbá kézműves portékák vásárlására is lehetőség nyílik.

A belépés és a programokon való részvétel ingyenes.

A nagyszínpadon 15 órakor kezdődik a műsor Kollányi Zsuzsi fellépésével. 16 órától kezdődnek a protokollesemények, köszöntők, kenyérszelés és a helyi elismerések átadása. Majd 18 órától Marót Viki és a Nova Kultúra lép színpadra. 21 órától pedig a méltán népszerű zenekar, a csikidám stílus magyarországi helytartója, az R-GO fog a rácalmási nagyszínpadon zenélni.

A szervezők a gyerekeknek külön színpadi műsorral készülnek. A gyerekprogram 15 órától 19 óráig tart. Fellép majd a Rácalmási Napsugár Asszonykórus és a Tolnai Ifjúsági Fúvószenekar is bemutatkozik. A tematikus műsorokon kívül azonban biztosan lesz még légvár, pónilovaglás és eurobungee-pálya is a legkisebbek örömére.

Több, rendszeresen visszatérő programelemmel is találkozhat a közösségi eseményre és városünnepre kilátogató. Például a kisvasút idén ismét úton lesz, és egész nap óránként indul városnéző túrára a kúria elől.

A nap megkoronázásaként 23.10 perckor kezdődik majd a tűzijáték a focipályán. A Jankovich-kúriából az utolsó koncert után a Band Of Streets zenekar kíséri át az ünneplőket a program szerint. – írja a duol.hu

Ez a cikk 2022. augusztus 20. programok Rácalmáson először a Retromuzsika.hu. oldalunkon jelent meg.

2022. augusztus 20. – programok Esztergomban

2022. augusztus 20. – programok Celldömölkön